Find vej

  • Projektafdelingen/Bygherre/Byggeledelse har til huse i de lysegrå pavilloner lige syd for Servicehuset. Projektafdelingens mødelokaler ligger til venstre for indgangen. Byggeledelsens lokaler ligger til højre for indgangen.
  • Fra Nord/Universitetsboulevarden kører du via rundkørslen ind på Hadsund Landevej og cirka 500 meter mod syd. Herefter drejer du til højre i første lyskryds og kører ind ad port D. Indenfor port D drejer du til venstre, følger vejen og kører til den asfalterede parkeringsplads, hvor der står to regionsflag. Herfra er der gangsti til Projektafdelingen.
  • Fra Syd/Egnsplanvej kører du cirka 1 kilometer meter mod nord ad Hadsund Landevej. Hvorefter du drejer til venstre i andet lyskryds og kører ind ad port D. Indenfor port D, drejer du til venstre, følger vejen og kører til den asfalterede parkeringsplads, hvor der står to regionsflag. Herfra er der gangsti til Projektafdelingen.
  • Fra Vest/Selma Lagerløfsvej (lige over for NOVIs gule bygninger) er der adgang for gående og cyklister via grussti på Postgaardsvej (vejen ligger mellem byggeriet til SUND og parkeringspladsen på østlige side af Selma Lagerløfsvej). Følg hegnet og gå/cykel mod øst til port H. Porten er låst, så ring til Projektafdelingen 9764 8100 eller din kontaktperson, så henter vi dig.
  • For leverancer til bygherre/Projektafdelingen er der adgang fra Hadsund Landevej via port D.

Adresse: Hospitalsbyen 1 - 9260 Gistrup ​