Fem entreprenører prækvalificeret til første etape af psykiatribyggeri

Om Regionen

Fem entreprenører er prækvalificerede til at varetage prykiatribyggeprojekt på NAU grunden. I foråret 2017 afholdes licitation, hvor den endelige totalentreprenører vælges.

Psykiatrien i Aalborg skal over en årrække samles på hospitalsmatriklen i Aalborg Øst. Totalentreprisen for den første etape er på cirka 11.000 m, udbudt i efteråret 2016, og fem entreprenører er prækvalificeret til at give tilbud på opgaven.

De fem prækvalificerede entreprenører er Hoffman, HP Byg A/S, NCC, TL Byg A/S samt MT Højgaard. I foråret 2017 afholdes licitation, hvor den endelige totalentreprenører vælges. Der forventes en politisk godkendelse af licitationsresultatet inden sommerferien 2017. 
 

Nye rammer og adgang til udendørsfaciliteter

Byggeriet af etape 1 forventes igangsat i begyndelsen af 2018 og afsluttet omkring sommerferien 2020. Etape 1 omfatter blandt andet Retspsykiatrien, de intensive sengeafsnit, psykiatrisk skadestue og modtagerafsnit. Sengeafsnittene er placeret på terræn og får direkte adgang til egne udearealer – hvor der vil være frugtlund, terapi-, trænings- og motionsfaciliteter. 

Læs evt. pressemeddelelse fra tidligere.

Opdateret