Det går godt på byggepladsen – se film herfra

I 2016 var der god fremdrift på byggepladsen for det nye universitetshospital. Kældrene blev næsten støbt færdig, og de første tre etager til forskning og uddannelsesbygningen rejste sig og kan nu sammen med de mange kraner ses i landskabet.

Der er stadig masser af aktivitet på byggepladsen. Antallet af håndværkere og kraner er fordoblet fra 2015 til nu, og lige før jul i 2016 fejrede håndværkerne, at over halvdelen af betonen til støbningen af det nye hospital var brugt. Der er afholdt licitationer på flere entrepriser blandt andet facader og montering af den indvendige del af sengetårnene samt af Forskning og uddannelsesbygningen. I april 2017 er der endvidere afholdt udbud på den første etape til det nye psykiatribyggeri, som bliver nabo til det nye universitetshospital. 

Se film fra det seneste års aktiviteter

Betonfolkene foran den nye hovedindgang.

Vær opmærksom på, at der i år igen åbent hus i september på byggepladsen for det nye universitetshospital. Arrangementet finder sted søndag den 3. september i Hospitalsbyen 1, 9262 Gistrup. Der er samme dag åbent hus på de andre kvalitetsfondsbyggerier i hele landet. 

Opdateret