Kom tættere på byggeriet af det nye universitetshospital

Selvom Covid-19 situationen har præget hverdagen for håndværkerne på byggepladsen, er regionen fortsat i fuld gang med at opføre det nye universitetshospital.

Du kan i årsfilmen 2020 komme tættere på byggepladsen og se, hvad der er foregået i løbet af året samt høre om de nye byggerier, som er på vej. Du kommer også med på en dronetur hen over første etape af psykiatribyggeriet, som er nabo til akutmodtagelsen i den sydlige del af byggeriet.

De mange bygningsentrepriser på det nye universitetshospital og Servicehus forventes afleveret i løbet af efteråret 2021, hvorefter der vil være en idriftsætningsfase. Denne fase er under planlægning, men det forventes på nuværende tidspunkt, at klinisk drift kan opstarte i andet 2. år af 2022, og at hospitalet vil være i fuld klinisk drift i 1. halvår af 2023.

Se de tidligere film her

Opdateret