Åbent Hospital på Nyt Aalborg Universitetshospital

Om Regionen Sundhed, Sygehuse og Psykiatri

Søndag den 4. september fra kl. 10-16 åbner Nyt Aalborg Universitetshospital igen dørene for nordjyderne, så I kan komme og se byggeriet og jeres fremtidige hospital.

Luftfoto
Luftfoto af Nyt Aalborg Universitetshospital

Fem spor viser byggeriet

På grund af corona har der ikke været holdt Åbent Hospital de seneste to år. Derfor ser regionsrådsformand Mads Duedahl frem til, at nordjyderne nu igen kan komme inden for på byggepladsen.

- Jeg glæder mig til, at vi igen kan åbne dørene for nordjyderne, som ved selvsyn kan komme og se det imponerende hospitalsbyggeri. Meget er sket siden sidst, og jeg vil opfordre borgerne til at komme forbi og se og høre om de mange forbedringer, der kommer til at ske i forhold til patientbehandlingen, siger Mads Duedahl.

For at hjælpe de besøgende med at finde rundt i byggeriet, er der etableret fem spor med hver sin farve, der viser rundt forskellige steder, f.eks. Operationshuset, Akutmodtagelsen og Psykiatrien. Man er naturligvis velkommen til at gå alle spor, eller man kan vælge det ud, man er mest interesseret i.

Der vil langs sporene og i forhallen være medarbejdere og ledere fra både byggeorganisationen og hospitalet – altså de kommende ansatte – der fortæller om byggeriet og deres kommende arbejdsplads.

Ekstern parkering og gratis shuttlebusser

En vigtig ændring i forhold til tidligere Åbent Hospital arrangementer er, at der denne gang er etableret eksterne parkeringspladser og gratis shuttlebus mellem dem og byggeriet.

- Vi forventer rigtig mange gæster, og vi har tidligere oplevet, at det var en udfordring at parkere ved byggeriet. Vi har derfor besluttet, at man i år ikke kan parkere ved byggeriet, men kun på de eksterne parkeringspladser. Vi har booket 8 busser, der kører i pendulfart hele dagen, så vi håber, at parkeringen kommer til at fungere godt og nemt for alle, siger kontorchef Mads Nibe.

Der er stoppesteder for shuttlebusserne her:

Gom Space
Langagervej 6
9220 Aalborg

Regionshuset
Niels Bohrs Vej 30
9220 Aalborg Øst

UCN
Selma Lagerløfs Vej 2
9220 Aalborg Øst

Det er også muligt at parkere ved Nordjyske og Handelsskolen på Langagervej og tage bussen fra Gom Space.

Der er parkering for personer med handicap samt gangbesværede ved byggeriet via Port A fra Hadsund Landevej.

Læs mere

Du kan finde flere informationer om Åbent Hospital på byggeriets hjemmeside: https://byghospitalsbyen.rn.dk/om-byggeriet/arrangementer/aabent-hus

Opdateret